Paeonia Red Charm: één van de mooiste Pioenrozen met een grote bloem en stevige steel

Paeonia Red Charm: één van de mooiste Pioenrozen met een grote bloem en stevige steel

Omschrijving


De Pioen Red Charm is één van de mooiste Pioenrozen. Dit soort heeft een zeer grote bomvormige bloem en stevige steel. Red Charm is een uniek soort. Deze Paeonia valt op door de prachtige kleur en grote bloem. Als de bloem uitvalt, dan liggen de bloemdekbladeren als een stilleven onder de vaas. Red Charm is een prachtig vroeg soort dat zich ook nog kenmerkt door het feit dat deze Pioen niet gevoelig is voor Phytophthora. Dit is een echte goudenmedaillewinnaar.

Introductiejaar Pioen: 1944
Bloeiperiode Pioen: vroeg
Bloemtype Pioen: bom
Hoogte Pioen: 85 cm
Kleur Pioen: dieprood
Klasse Pioen: hybride

Verkoop & Teeltbegeleiding

Als u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over onze Paeonia Red Charm of één van onze andere Pioenen, neem dan gerust contact op met onze Peony specialist:

Ed Kleijbeuker
M: +31 (0)6 24 94 64 05
E: ed@green-works.nl

Green Works: de kweker gespecialiseerd in jonge planten van Pioenroos, Ranunculus, speciale potplanten en snijbloemen. Wij snijden geen bloemen van het veld; alle energie gaat naar de wortels.

Pioenencatalogus

Heeft u onze Pioenencatalogus al gezien? Met ons volledige en uitgebreide Pioenenassortiment. U kunt onze catalogus vinden op onze website (www.green-works.nl). Ook versturen wij onze catalogus mee met de diverse mailings die wij regelmatig de deur uitsturen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.green-works.nl. Daar kunt u zich tevens aanmelden voor onze Pioenennieuwsbrief en overige mailings. Ook via die weg zetten wij regelmatig een Pioensoort in het zonnetje. Meld je nu aan!

Kenmerken

Rubriek

Planten en stek

Geplaatst op

03 april 2024

Prijsstelling

Op aanvraag

€ 0

Levermogelijkheden

Ophalen & verzenden

Type

Aangeboden

Naam

Green Works International

E-mailadres

Telefoon

Postcode

1751 DH

Plaats

Schagerbrug


Vandaag op Goedemorgen Nieuws...


paprika

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!