Paeonia Mons. Jules Elie: prachtige Pioen met dubbele en heerlijk geurende bloemen

Paeonia Mons. Jules Elie: prachtige Pioen met dubbele en heerlijk geurende bloemen

Omschrijving


De prachtige Pioenroos Mons. Jules Elie is een heel mooie Pioen die zeer grote, dubbel gevormde en heerlijk geurende bloemen heeft. Deze Peony variant is een sterke groeier en geeft een goede bloemproductie. Het blad van deze Paoenia is iets donkerder van kleur en dat zorgt weer voor een mooi contrast. Deze cultivar is nu al meer dan 130 jaar oud, nog steeds is Mons. Jules Elie een zeer gewild en betrouwbaar soort.

Introductiejaar Pioen: 1888
Bloeiperiode Pioen: vroeg - mid.
Bloemtype Pioen: dubbel
Hoogte Pioen: 100 cm
Kleur Pioen: roze
Klasse Pioen: lactiflora

Verkoop & Teeltbegeleiding

Als u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over onze Paeonia Mons. Jules Elie of één van onze andere Pioenen, neem dan gerust contact op met onze Peony specialist:

Ed Kleijbeuker
M: +31 (0)6 24 94 64 05
E: ed@green-works.nl

Green Works: de kweker gespecialiseerd in jonge planten van Pioenroos, Ranunculus, speciale potplanten en snijbloemen. Wij snijden geen bloemen van het veld; alle energie gaat naar de wortels.

Pioenencatalogus

Heeft u onze nieuwste Pioenencatalogus al gezien? Voor het seizoen 2023 - 2024. Met ons volledige en uitgebreide Pioenenassortiment. U kunt onze catalogus vinden op onze website (www.green-works.nl). Ook versturen wij onze catalogus mee met de diverse mailings die wij regelmatig de deur uitsturen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.green-works.nl. Daar kunt u zich tevens aanmelden voor onze Pioenennieuwsbrief en overige mailings. Ook via die weg zetten wij regelmatig een Pioensoort in het zonnetje. Meld je nu aan!

Kenmerken

Rubriek

Planten en stek

Geplaatst op

02 februari 2023

Prijsstelling

Op aanvraag

€ 0

Levermogelijkheden

Ophalen & verzenden

Type

Aangeboden

Naam

Green Works International

E-mailadres

Telefoon

Postcode

1751 DH

Plaats

Schagerbrug


Vandaag op Goedemorgen Nieuws...


paprika

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!