Paeonia Lactiflora Dr. F.G. Brethour

Paeonia Lactiflora Dr. F.G. Brethour

Omschrijving


Aanbieding: 10.000 Dr. F.G. Brethour 3/5

Voor wie echt wat leuks wil, is Dr. F.G. Bethour een aanrader. Prachtige dubbel witte pioen met een zeer sterk gewas. De prijs op de veiling loopt prima. Levering in het najaar in overleg. Vraag naar de mogelijkheden.

De Pioenrozen specialist.
Waarom alle kwekers van Pioenrozen af bellen als er iemand is die weet waar welke kwaliteit en voor welke prijs verkrijgbaar is. Wij zijn bemiddelaar en adviseur in een. Doordat wij op alle facetten gespecialiseerd zijn in het product Pioenroos voelen wij de markt uitstekend aan. Zijn bekend met de aankomende trends en weten bovenal waar de goede partijen Pioenrozen te vinden zijn. En dat altijd voor marktconforme prijzen.

Wij doen uitsluitend zaken met leveranciers van uitstekend plantmateriaal. Zodat wij voor iedere markt het juiste materiaal kunnen leveren.

Tevens zijn wij oprichter en beheerder van de Peony Showgarden Holland. De grootste collectie van volwassen planten in de wereld. Hier kunt u vanaf het vroege voorjaar vrijblijvend op uw gemak uw sortiment uit zoeken en onder het genot van een bakje koffie bespreken wat u in de toekomst wilt gaan doen. Zie voor info onze sites op:
www.peonyshowgarden.com
www.r2pioenrozen.nl

Vraag voor de totale aanbodlijst van oogst 2024 of 2025 of meer informatie bij.
Richard Jong: 06-13144202 / r.jong@r2flowers.nl
Rob Tamis: 06-28114635 / rob@r2flowers.nl

Kenmerken

Rubriek

Planten en stek

Geplaatst op

02 juli 2024

Prijsstelling

N.O.T.K.

€ 0

Levermogelijkheden

Ophalen & verzenden

Type

Aangeboden

Naam

R2 Flowers BV

E-mailadres

Telefoon

Postcode

8154 HJ

Plaats

Lemelerveld


Vandaag op Goedemorgen Nieuws...


paprika

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!