Plaats een advertentie

Let op: TuinbouwMarktplaats is gratis voor telers. Bent u geen teler? Mail dan eerst naar doriene@hollandhortimedia.nl voor meer informatie. Het is voor toeleveranciers, handelaren en overige belanghebbenden niet toegestaan gratis te adverteren.

- U kunt alleen getallen invullen. Bijv. "200" of "17,50".
- Het euroteken (€) wordt automatisch geplaatst na opslaan.

Uitleg

Na het opslaan van de advertentie is deze meteen zichtbaar op de website. Tevens ontvangt u automatisch een e-mail. Met deze e-mail kunt u deze advertentie aanpassen of verwijderen. In deze e-mail staan tevens uw inlog gegevens. Hiermee kunt u op de website inloggen en eenvoudig uw advertenties beheren of nieuwe advertenties plaatsen.

Heeft u nog vragen? Vult u dan een reactieformulier in.

TuinbouwMarktplaats.nl biedt de service van het onbeperkt plaatsen van advertenties door tuinders.

Indien u als handelaar of toeleverancier advertenties wilt plaatsen, dan bieden wij u verschillende mogelijkheden hiervoor. Dit in combinatie met het promotioneel op de kaart zetten van uw bedrijf bij de koopgrage bezoekers van TuinbouwMarktplaats.nl. U kunt hiervoor contact opnemen met Doriene Knuiman.

TuinbouwMarktplaats.nl heeft 250.000 tot 350.000 bezochte pagina's per maand en is daarmee de best bezochte site binnen de tuinbouw. De site is daarom uitermate geschikt om uw product of dienst onder de aandacht te brengen bij onze bezoekers. Dit zijn bezoekers met een duidelijke koopintentie.

Het is voor een tuinder, handelaar, of toeleverancier NIET toegestaan om geplaatste advertenties, meerdere malen opnieuw te plaatsen. U kan deze advertentie via uw profiel omhoog plaatsen. TuinbouwMarktplaats behoudt zich het recht voor advertenties in zijn geheel te verwijderen.