IRISS Hortensia sorteerder voor het sorteren van snijhortensia's

IRISS Hortensia sorteerder voor het sorteren van snijhortensia's

Omschrijving


Bent u op zoek naar een sorteeroplossing voor uw snijhortensia's?
Zoek niet verder, IRISS Hortensia van 4MT helpt u uniforme bossen te vormen zodat u een constante kwaliteit kunt leveren.

Het IRISS camerasysteem maakt hoge kwaliteit foto's die leiden naar zeer nauwkeurige metingen. IRISS Hortensia kan meten op boldiameter, bolkleur en steellengte. Voor de IRISS Hortensia Mobiel is deze steellengtemeting optioneel. Met deze metingen wordt de hortensia geclassificeerd naar sorteergrenzen die zelf bepaald zijn door de gebruiker. Hierdoor worden de hortensia's in perfecte uniforme bossen gesorteerd. Werken met IRISS Hortensia zorgt voor een hoger rendement, betrouwbaarheid & efficiëntie, uniformiteit & kwaliteit in uw hortensia's.

Met de IRISS Hortensia Sorteermachine is een complete oplossing voor de kweker ontwikkeld. Tot 1200 bloemen per uur worden beoordeeld op hun unieke karakteristieken: boldiameter, -kleur en bloemlengte worden nauwkeurig vastgelegd. Waar nodig worden de stelen op maat geknipt en daarna gesorteerd, naar de door de gebruiker vooraf ingestelde waardes. Hiermee kunnen uniforme bossen gecreëerd worden die zonder knippen door de medewerker kunnen worden gebost. Door optimalisatie van het sorteerproces, wordt een arbeidsbesparing behaald van 25-40%.

Meer informatie?

Kijk op onze website www.4mt.nl/iriss-hortensia of vraag een vrijblijvende afspraak aan!
4More Technology
Nijverheidstraat 10
2751GR Moerkapelle

Kenmerken

Rubriek

Machines

Geplaatst op

28 september 2023

Prijsstelling

Op aanvraag

€ 0

Levermogelijkheden

N.v.t.

Type

Aangeboden

Naam

4More Technology

E-mailadres

Telefoon

Postcode

2751GR

Plaats

Moerkapelle


Vandaag op Goedemorgen Nieuws...


paprika

Luister terug! Belangrijke tuinbouw podcasts!